Vi går tillbaka till 99.

För det här får vara 99. För det slutade med att mitt 100:de inlägg fanns i den dator vars batterier ikväll gav upp. Och efter många olika teorier så ska vi alla minnas att den förmodligen är från 2008 och därav 5 år gammal. Vilket är bra för att vara en så välanvänd macbook.

Men med datorn försvann även ett blogginlägg. Jag har en bit av det sparat men det är för sent att skriva nu. Jag har ändå 2 inlägg att ta igen. Så vi kör så här. Det får duga.

Datorn kan räddas. Om vi köper ett sprojlans nytt batteri, som kostar 1395 spänn och med tanke på dennas dators fläktar så vet vi inte om det änns är värt det.

Samtidigt. Så har jag bilder på den datorn som jag inte säkerhets kopierat. Bilderna är mina första bilder jag tog när jag upptäckt fotograferandets konst. Och det är ju liksom inga bra bilder på en massa löv. Men de betyder mycket för mig och visar att jag har utvecklats sen då. Så jag vet inte. Så är det. Liksom.

Nu är jag trött.

Leave a Reply