Var du än befinner dig #blogg100 #84

”Vart du än befinner dig, där finns jag. Jag kommer hjälpa dig upp från marken om du ramlar och jag kommer låta dig gråta tills du inte har några tårar kvar. Jag kommer ge dig mina armar att hjälpa dig upp med, jag kommer låta dig skrika på mig om du känner för det.

Jag kommer alltid finnas där. Det lovar jag dig. Och vi ska le. skratta och gråta tillsammans. Jag finns här, och det lovar jag dig.

Jag kommer hålla mig stark, starkare än en klippa för dig och jag kommer stå rakt. Jag kommer finnas där, genom år. Och jag kommer vara er vän, dotter, släkting, kusin, tokstolle, bekant osv. För du, ni dom eller alla, detta är till er och jag finns där.”

Denna text är till er. Ni, allihopa, varende en. Om ni inte änns vet vem jag är och klickat er in här på något sätt. Eller er som jag har träffat, eller mina vänner.

Till mina underbara kusiner som är 2,5 år respektive 11 månader i sin ålder, er kommer jag alltid finnas där och leka och busa. Jag kommer lyssna på er, och finnas där. Och så vill jag hemskt gärna höra erat västeråsmål.

Denna text är också till mina föräldrar, för att ni finns där och är starka för mig, när jag inte lyckats. Och för att ni övertalade mig om att det inte fanns mumier eller spöken. Och att ni bara har varit där och kramat mig.

Och till alla mina underbara vänner, som får mig att skratta. Och för att ni är där. Stöttar mig och gör skolan lättare.

Och till min bror. Som jag bråkar om speldatorn med men som jag också ser upp till. Jag lyssnar när han spelar gitarr, och spelar som ett proffs. Eller att han har höga piano skills. Och även till min katt. Som jamar sådär gulligt när hon vill ut eller ha mat, och som ser när man har en dålig dag och kommer och muntrar upp en.

Och till er. Som jag sa i början. Allihopa. Tack så hemskt mycket. För allt, om ni så stått i en kassa på musikaffärn eller bara gett mig ett leende på stan. Ni är där allihopa. Imorgon ska jag le till alla jag möter. För er.

Kram, och tack för att ni finns och gör min dag.

Leave a Reply