Today the sun has risen. Today the sun have shine. #blogg100 #026

SnowflakesAnd here are the sunwhite light, white worldsnow

 

Go’kväll.

Idag har jag suttit på ett varmt tåg och åkt till Sala. Jag satt närmast fönstret och hade solen i ansiktet, jag hade på mig en vinterjacka hela resan och satt bredvid ett varmt element som blåste ut varmluft. Men resan var trevlig. Inspirerande. Jag skrev även ett inlägg som kommer upp i morgon. Tåget tuffade in på perrongen vid 11 slaget och där möttes jag av morfar. Vi åkte sedan vidare till Västerås stad. Jag hann sedan gå ut och fota en liten bit till av världen. Solen sken starkare än en lampa och var bländande. Av 75 bilder blev 72 bra. Så ett tag framöver kommer bloggen fyllas av fina vinter bilder. Jag har även dragit på mig en förskräcklans hosta som får mig att fundera hur jag har lyckats förkyla mig så mycket. Jag mår för övrigt bra men denna jäkel sitter i. Host.

Leave a Reply