nittionionde. #blogg100 #99

Jag har räknat fel antar jag. Detta är mitt 99 inlägg i #blogg100. Men när jag bläddrade tillbaka insåg jag att det var ett glapp mellan 74 och 77. Wow. Ojdå. Jag får väl kämpa lite till. Jag ville skriva en längre sammanfattning imorgon. För jag anser att imorgon är det mitt #100. Då har jag nått dem målen jag satte upp. Att skriva mera och arbeta mina texter extra. Jag ville utveckla min skrivarförmåga och puscha mig lite extra att göra det innan klockan 00.01. Sen har jag också räknat ut att jag postat 5 eller 6 inlägg klockan 23.59. Då har jag haft tur med ett sammarbetsvilligt internet.

Men ville bara berätta. Detta är 99. För mig var det inte  att blogga i prick 100 dagar som var min utmaning. För mig var det att våga skriva och skriva mer. Och jag tycker att jag har nått det.

Ses imorgon!

Leave a Reply