Ni får mig att skratta och glömma allt för en stund

Jag längtar så.

Efter min sommar, efter värmen, efter solen. Jag längtar efter dammsjön, långsjön, Mälaren, landet, Västerås.

Det här ska bli min sommar. En sommar som jag ska finna mig själv, ordna upp mina tankar och skingra mitt mörker. Jag ska ha det bra. Och leva med värmen och inte klaga på den och minnas dessa dagar då jag bad till modernatur att skynda på med sommaren.

Men det är mycket som händer också. Och det är mindre än två månader kvar tills sommarlovet. Mycket kommer förändras. Jag tänker ofta på det.

Jag ville berätta om två av mina vänner. Dem är fantastiska. Helt fantastiska.

En av dem var på en Bieber-konsert igår och skrek säkert sig hes eller enligt henne själv ”dog och återuppstod igen”. Hon har runt 70-80 afficher på sina väggar, och vi har alla slutit ett avtal om att så fort vi får tag på en sådan affisch så ska vi ge den till henne. Beliber. Hon spelar gitarr och önskar sig en Justin parfym i födelsedagspresent.

Den andra brukar jag äta glass med. Cookie dough är den godaste, såklart. Och choklad är liksom som regnbågar? Och twilight är fan det bästa vi vet. Vi skrattar så vi gråter och har skämt som bara vi förstår oss på. Vi kan skratta åt potatis och söder te lärde hon mig gilla.

Dem båda vet allt om mig. Jag vet nog allt om dem. Jag har många fantastiska kompisar. Och alla betyder tokigt mycket för mig. Det här var två. Och ni alla betyder allt för mig.

Jag ville bara berätta om dessa två. Låt oss alla skratta tillsammans nu.

Leave a Reply