När inget skrivs #blogg100 #013

flower and snow
Cold

 

Canon EOS 600D + 18-55mm

Jag vet inte vad jag ska skriva. Jag vet inte alls. Jag har ingen inspiration. Ändå så väller den över mig men jag vet inte riktigt vad jag ska göra med allt. Alla ord finns men är så långt borta att man inte ser den.

Jag stirrar upp i taket. Det är vitt. Och tomt. Jag på något sätt väntade mig att se något annat där. Att se igenom det. En blå himmel. En sol. Inte vet jag. Av någon anledning kändes det så. Det kändes bara oväntat av någon anledning jag inte vet. Det kändes oväntat att inte se något där i taket.

Jag stirrar på det vita, tomma, oväntade taket.

Jag definierar oväntat som förvånansvärt, inte väntat att det skulle vara så. Jag definierar förvånansvärt som oväntat. Jag definierar dem båda som synonymer för varandra.

Leave a Reply