I am #blogg100 #019


me

Jag skrev en om mig sida. Jag ville posta den här med.

Amanda är mitt namn. Jag är en ganska vuxen 11 åring som är 179 cm lång. Jag är en hejare på att fundera över allt och inget och grubbel och huvudbry hör till min vardag. Jag bor i den lilla staden Borlänge i Dalarna. Det är staden med Kupolen, Peace and love-festivalen och Jussi. Staden där man bor ett tag. Jag är alltså ett fan av dalahästen.

Vad finns här då? På denna blogg? Jag skriver av mig på denna blogg. Jag skriver mina tankar och funderingar och för mig blir det som ett arkiv. Ett arkiv med även mina foton. För jag fotar mycket. Med min kamera Canon eos 600D. Men den skriver vi mer om någon annan gång. Vad är det som man ska skriva mer? Jag kan säga att jag är musiker. Jag är en musiknörd. Jag älskar den. Jag spelar fiol, piano och går på kör. Jag lyssnar på indie, vilket är det mest vackra jag vet, alternativ rock är fantastiskt och min musiksmak är utbredd över land och dal.

Min första blogg startade jag i juli 2010. Jag var åtta år. Jag var väldigt liten. Jag visste aldrig riktigt varför jag startade den. Jag skrev lite vad som helst och det blev en dagbok med bilder från google och korta tråkiga ord. Jag förstod sedan vad jag ville komma med. Jag förstod sedan vad det var jag ville förmedla och säga. Jag ville nå ut.

Jag började fota med min kompaktkamera. Ett fotointresse växte sig fram. I december, år 2012 köpte jag en systemkamera. En canon som jag nämnde ovan.

En sammanfattning:

Mitt namn är Amanda. Jag är en musikgalen, fotograferande, lång tjej. Med ett huvud som funderar mycket.

Och detta är min blogg.

 

Leave a Reply