Hundrande #blogg100 #100

Jag gjorde det. Liksom. Nu är vi här. På inlägg 100 som jag har arbetat hårt för att få ihop. Visst har jag tappat några inlägg då och då. Mellan 75 och 77 sket det sig rejält, även fast jag inte vet om det är att jag räknat fel eller om jag bara glömde blogga och hoppade över 2-3. Jag har inte räknat om alla inlägg finns med.

Klockan 5 i tolv. Då fick man slänga upp en bild eller två. Men jag har faktiskt skrivit mera än tidigare och utökat mina kunskaper inom skrivandet. Har lärt mig en hel del faktiskt!

Det som fått mest visningar dem senaste 90 dagarna är själva framsidan. Den har fått 660 visningar. För mig är det mycket. Sen om enskilda inlägg är ”Föreställningarna” det som fått mest reaktioner. Jag själv tyckte att det blev ett bra inlägg. Men favoriten för mig, den som var svårast att skriva, men som jag sedan blev rätt så stolt över är ”Ålder är bara en siffra”. ”Staden” var också ett speciellt inlägg. Jag har skrivit om det fantastiska med att läsa böcker och ”Vart du än befinner dig” blev ett av dem inlägg med mest känsla. ”I still haven’t found what i looking for” efter att ha börjat lyssna på U2 igen och om inspirationen i ”Svarta hål och teleskop”. Jag har skrivit en hel del. Och nu när jag tänker efter, så har det varit en resa.

Så mellan 200 och 500 ord 2-4 gånger i veckan fram och tillbaka. Sedan när jag inte orkat skriva har jag slängt upp en bild. Men jag har lärt mig så mycket, mina inlägg och ordförråd har förändrats till det bättre antar jag, och har haft väldigt roligt under tiden. Även fast det har varit stressat 23.59 och hoppas på ett samarbetsvilligt internet dem där sekunderna det tar att posta bloggposten.

Men jag har nu skrivit 100 inlägg. Kanske några mer eller några mindre. Detta inlägg tog tre dagar att skriva. Dels för att jag har haft en stressig vecka med mycket att göra och samtidigt mycket som rört sig i huvudet på mig. Jag ville inte skriva det snabbt och ogenomtänkt klockan 10 på kvällen utom ville ta tid på mig och skriva det bra. Så är och var det.

Så nu är #blogg100 slut för min del. Och jag vill tacka för den här tiden. Nu kommer jag nog skriva mera efter det här. Inte bara lägga upp bilder. Och det är tack vare #blogg100 – utmaningen jag fått upp ögonen för att skriva mera. Och det betyder jättemycket för mig.

Mitt hundrande inlägg i #blogg100. Klart.

 

 

Leave a Reply