Hem ljuva hem #blogg100 #31

lång slutartidlång slutartid

 

Denna bild tog jag av misstag när jag skulle fota en måne.

Idag satt jag i en bil i två timmar på väg hem till min lilla stad. Och det är trevligt att vara hemma. Borta bra men hemma bäst. Jag har längtat efter min familj. Min katt blev sur när jag sprang fram till henne och kramade henne hårt. Hon har aldrig gillat att kramas, den lilla pälsbollen.

Jag har haft det jättebra. Men det är skönt att vara hemma. Det är något speciellt att vara hemma. Och att vara borta. Hemlängtan och bortlängtan finns lite var stans. När man känner att man vill komma från det vanliga och resa. Då längtar man bort till något nytt. Och när man väl åkt inser man att längtan tillbaka är stor. Men jag har ju varit hos mina mormor och morfar. Så det är som hemma för mig det med.

Men det finns fortfarande hem ljuva hem. Det är ett sant ordspråk. Som för mig betyder att vart man än är i världen finns det fortfarande ett hem. Ett hem som man aldrig glömmer. Och minns och längtar till.

Leave a Reply