Glädje #blogg100 #51

Hur ska jag inleda det här inlägget?

Jag kan börja med att jag har haft en fantastisk dag. Helt jävla fantastisk dag. Jag spelar i en teater. Annie Jr. Vi spelar barnhemsbarn och det är så roligt.

Idag hade vi premiär. Det var slutsålt. Publiken var på plats och vi spelade det som vi har övat in i flera månader. En föreställning. Och det gick inte att beskriva glädjen man kände av att sjunga och dansa och spela. Så fantastiskt.

Jag har fått nya vänner. En massa nya vänner av det här. Skådespelarna som har repliker av barnhemsbarnen, allihopa. Ett fantastiskt gäng. Och teater är något som jag tycker är roligt och fått upp ögonen för under dem här månaderna av rep. Jag är så jäkla glad efter idag. Och när jag kom hem var och är jag så glad för alla människor som jag lärt känna dem här månaderna.

Vi har en till föreställning imorgon. Det kommer bli lika bra. Och fantastiskt. Det är roligast med vänner. Och vänner har jag fått. Och jag är så sprakande glad. Fantastiskt glad.

Leave a Reply