Föreställningarna. #blogg100 #71

Idag är det dem två sista föreställningarna. Helst vill man köra på. Fortsätta så länge det går. Man har fått så många nya fantastiska vänner. Och det finns något gemensamt. Att spela teater och sjunga. Men idag är det dem två sista föreställningarna. Jag kommer sakna allt och alla så  mycket.

I oktober. Tror jag. Så hade vi första repet. Sedan har vi övat på sedan dess. Söndagar, torsdagar, en fredag. Sedan den 23 mars var det premiär. Allt övande. Och sedan var det dags. Det är så roligt. Men idag är det dem två sista föreställningarna. Oj. Det gick fort.

Det är lika roligt som alltid. Jag är glad att jag är med. För jag har upptäckt något nytt. Teater.

Jag vill bara säga ett stort tack. För den här möjligheten. Vilken resa, genom alla rep, övningar. Genom alla sånger. Genom dem tio föreställningarna. Alla nya vänner.

Tack. För att jag fick vara med i musikalen Annie.

Tack 🙂

One thought on “Föreställningarna. #blogg100 #71

Leave a Reply