Vem är Amanda?


14455716852_07ff1195fc_b

Amanda är mitt namn. Jag är 178 cm lång, ett novemberbarn och född 2001 . Jag är bra på att fundera över allt och inget och grubbel och huvudbry hör till min vardag. Jag bor i den lilla staden Borlänge i Dalarna.  Det är staden med Kupolen, Peace and love-festivalen och Jussi. Staden där man bor ett tag.  Jag är alltså ett fan av dalahästen.

Vad finns här då? Jag skriver av mig här. Jag skriver mina tankar och för mig blir det en blogg av känslor och det skrivs även om en hel del samhällsfrågor och debatter.

Precis som många andra fotar jag. I december, år 2012 köpte jag en systemkamera. Canon eos 600D.

Jag kan säga att jag är musiker. Jag är en musiknörd. Jag spelar fiol, piano och går på kör. Jag lyssnar på indie, vilket är det mest vackra jag vet, alternativ rock är fantastiskt och min musiksmak är väldigt utbredd.

Min första blogg startade jag i juli 2010. Jag var åtta år, jag var väldigt liten. Jag visste aldrig riktigt varför jag startade den, jag skrev lite vad som helst och det blev en dagbok med bilder från google och korta tråkiga ord. Jag förstod sedan vad jag ville skriva. Jag förstod sedan vad det var jag ville förmedla och säga. Jag ville nå ut till människor.

En sammanfattning:

Mitt namn är Amanda. Jag är en musikgalen, fotograferande, lång tjej. Med ett huvud som funderar mycket och ett A i SO.

Och detta är min blogg.

Kontakt: blogginfo@amandastrandh.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *