När himlen är grå ser man ut genom fönstret #blogg100 #015

Se UppåtmotljusYodaSe ut genom fönstret

 

Idag har jag sett ut genom fönstret. Jag har tänkt och saknat sommar och soliga dagar. Jag har knappt stått ut med kylan. Jag vill bara bort. Springa ifrån denna kyliga vinter. Jag vill bli en flyttfågel. Jag vill komma tillbaka när våren kommer och stanna. Jag vill till ett varm land. Dagarna blir långa. Väldigt långa. Och att se ut genom fönstret och tänka sig den varma asfalten och dem där 25 graderna. En värmande sol och den vackra ängen som är knallgul av maskrosor. mitt emot huset. Midsomrarna. Converse, skolavslutningar och sommarlov. Jeansshorts, brunbrända ben och bad. Jordgubbar, fotboll, peace and love. Värme.

Sommarminnen är vackra.

One thought on “När himlen är grå ser man ut genom fönstret #blogg100 #015

Leave a Reply