Flower power my dear, flower power.

Flower powerFlower powerFlower powerFlower power

 

Canon eos 600D + 50mm

Nu har det stått stilla här ett tag. Sedan #blogg100 tog slut har jag tagit en paus för att pusta ut lite. But not anymore.

Jag stack ut och fotade idag. Jag gick runt i kvarteret och fotade alla träd och syrener jag ser. Grannarna har ett körsbärsträd som jag lånade. Jag tog 50mm objektivet och drog ner bländaravtalet. Blev väldigt bra bilder och jag har ett nytt favoritobjektiv.

Jag tänkte hur som helst försöka ta tag i det här med bloggen nu. Den kommande veckan har jag fullt upp. Musikskolans vecka och en massa teaterrep. Sen är det dem sista veckorna i skolan så en massa måste hinna bli färdigt. Har en bok som jag måste läsa cirka 100 sidor i tills nu i veckan  och så måste jag välja en sång som jag ska sjunga på en uppspelning. Kommer kanske inte bli mina långa postningar. För dem har jag faktiskt ingen tid att skriva. Men det kommer blogginlägg.

Ses imorgon.

Leave a Reply