Ålder är bara en siffra #blogg100 #62


Ålder är bara en siffra.

”Men du är så jävla lång” Jag vet väll det. Jag blir påmind om det flera gånger om veckan. ”Jaha, jag trodde du var typ 13-14” Nämen så roligt. För det är jag på nästan alla sätt förutom på mina id-handlingar och födelseattest. Det är svårt att förklara.

”Har du gått om några klasser?” Nej. Man lär sig acceptera folks kommentarer. Man får lära sig leva med det. Dem flesta tappar hakan. När jag berättar att jag är född 2001 och att jag är ovanligt lång för min ålder. Berättar att det bara är så. Oftast kommentarer får jag av dem som vet mitt namn, men vet inte ”mig”. Men så är det. Ibland är det roligt. För dem flesta som sedan blir fantastiska vänner, är uppmuntrande, tycker det är coolt. Jag tycker själv det är helt okej. För jag ser det från den ljusa sidan. Jag når kakburken. 🙂

Ålder är bara en siffra. Helt meningslösa siffror. För dem betyder inget alls. Jag är inte vuxen och inte barn. Jag är en prick som är någonstans mitt emellan. I huvudet. Men du vet ju att ålder bara är en siffra. Det är huvudet som räknas.

Ålder är bara en siffra vännen. Det kommer ordna sig.

3 thoughts on “Ålder är bara en siffra #blogg100 #62

  1. Du är lång och vacker – och det kommer du vara resten av livet 🙂
    Skit i vad folk säger – du rockar ju.

Leave a Reply